AĞRI / TAŞLIÇAY - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Haz

Ayın öğrencileri pojesinde seçilenler, deneme birincileri ve tiyatro çalışmalarında başarı gösteren öğrencilerimizle Doğubayazıt gezimiz

Haz

Öğretmeniyle öğrencisiyle 2 aylık emeğimiz ürününü verdi. 4 ayrı oyun olarak çıkarılan tiyatro gösterimiz büyük alkış topladı. Büyük fedakarlıklarla bize bu gösteriyi hazırlayan Sümeyye, Murat ve Sefanur öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Görev alan öğrencilerimizin başarılarının devamını diler yürekten kutlarız.

May

İlçemizin saygın iş adamlarından Adem HANBABA'nın sponsurluğuyla okulumuza antrenman formalarını kazandırdık. devam eden okul turnuvamıza renk kattıkları için Öğrencilerimiz adına Adem HANBABA'ya teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un bayrak töreni çağrısı sonrası okulumuzda İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kaya ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Utku Kızılkaya'nın katılımıyla İstiklal Marşı okundu. Törene aileler ve öğrenciler evlerinden eşlik etti.