AĞRI / TAŞLIÇAY - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

04725512148 ve 5424635253
M.Akif Ersoy Caddesi Taşlıçay/AĞRI
Vizyon
"Öğrencilerimize;sadece üreten değil onları yaşama hazırlayan,devamlı gelişme ve yeniliklere açıkçağdaş birer birey olmalarını sağlayan,başarı ve kalite düzeyi ile ilimizde örnek ve öncü bir okul olmak."
Misyon
"Okulumuz;sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, sağlam karakterli, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ilerleyen , demokratik düşünceyi benimseyen,vatan ve millet sevgisi olan,kendi kendini yönetebilen,düşüncelerini özgürce ifade eden, aynı zamanda başkalarının düşünce haklarına saygı gösteren bireyler yetiştirmektir." İlhan TEKGÜL 8-B Sınıfı Öğrencisi 2012 OGES 1.Yerleştirmede Ağrı Fen Lisesini Kazandı. Fatih TAŞDEMİR 8-B Sınıfı Öğrencisi 2012 OGES Yd.Yerleştirmede Iğdır H.Aliyev Fen L.Kazandı. M.Ali AYYILDIZ 8-B Sınıfı Öğrencisi 2012 OGES Yd.Yerleştirmede Ardahan Rekabet Kurumu Fen L. Kazandı.
08:30-12:00 13:10-14:45
İLÇE MERKEZİ-AĞRI İLİNE 30 KM